Λειτουργία ενός νέου Massey Ferguson 8700 S με έναν ψεκαστήρα Best Way

2
Λειτουργία ενός νέου Massey Ferguson 8700 S με έναν ψεκαστήρα Best Way

Λειτουργία ενός νέου Massey Ferguson 8700 S με έναν ψεκαστήρα Best Way

Ως νεοεισερχόμενος στην επωνυμία Massey Ferguson, η Flowerree Hay & Grain χρειαζόταν βοήθεια από τον αντιπρόσωπό της, Robbins Equipment, για να βρει πώς να λειτουργήσει τον ψεκαστήρα Best Way και να πάρει όλα τα χειριστήρια για να περάσουν από το νέο τερματικό Datatronic 5 στο νέο MF 8700 ΜΙΚΡΟ.

Η αγορά ενός νέου εξοπλισμού είναι μια συναρπαστική στιγμή στο αγρόκτημα. Ωστόσο, κανένα μηχάνημα δεν λειτουργεί εξ ολοκλήρου από μόνο του, επομένως είναι σημαντικό να ταιριάζει καλά στον υπάρχοντα στόλο, διαφορετικά η ενσωμάτωση μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή απογοήτευσης.

Η Massey Ferguson και η ομάδα Fuse Smart Farming της AGCO συνεργάζονται στενά με αγρότες και αντιπροσώπους για να διευκολύνουν τη μετάβαση σε ένα νέο κομμάτι εξοπλισμού.

Οι αγρότες που αναζητούν την εμπνευσμένη σχεδίαση και τη βελτιστοποιημένη απόδοση του MF 8700S δεν θα απογοητευτούν από την εύχρηστη AG ακριβείας και τις δυνατότητες ενσωμάτωσης του τρακτέρ.

Η Flowerree Hay & Grain με έδρα το Christmas Valley του Όρεγκον αντάλλαξε πρόσφατα μερικά τρακτέρ John Deere για δύο νέα 8700 S Massey Fergusons.

Ως νεοφερμένος στη μάρκα Massey Ferguson, η Flowerree Hay & Grain χρειαζόταν βοήθεια από τον αντιπρόσωπό της, Εξοπλισμός Robbins, για να μάθετε πώς να λειτουργείτε τον ψεκαστήρα Best Way και να περάσουν όλα τα χειριστήρια μέσω του νέου τερματικού Datatronic 5 στο νέο MF 8700 S.

Περίπου μια εβδομάδα προτού η Flowerree Hay & Grain χρειαστεί να ξεκινήσει τον ψεκασμό, η ομάδα του Robbins έκανε το διάλειμμα στον καιρό που χρειαζόταν για να συνδυάσει τα πάντα και να το δοκιμάσει στο χωράφι.

Για να συνδυάσουν τα δύο κομμάτια του εξοπλισμού, η ομάδα Robbins είχε πραγματοποιήσει προηγούμενη έρευνα πριν από την πώληση για να εξασφαλίσει τη συμβατότητα και τη σωστή λύση.

Το Section Control ξεκλειδώνει στον ακροδέκτη Datatronic 5 του τρακτέρ MF 8700S

Η Flowerree Hay & Grain έτρεχε την εξέδρα χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή ταχύτητας JD2000 στο παλιό τρακτέρ. Για να ενσωματώσει τον ψεκαστήρα Best Way με το νέο τρακτέρ, η ομάδα εγκατέστησε μια μονάδα ελέγχου ταχύτητας Raven (RCM), λόγω της ευκολίας χρήσης και της αξιοπιστίας της. Το Raven RCM είναι plug and play και λειτούργησε πολύ καλά σε αυτήν την εφαρμογή. Στη συνέχεια, η ομάδα Robbins πραγματοποίησε ένα απλό ξεκλείδωμα ελέγχου τμήματος στο MF 8700 S.

Datratonic

Η σελίδα εργασίας Raven Rate Control Module (RCM) στο τερματικό Datatronic 5 του τρακτέρ MF 8700S

Οι ειδικοί της Fuse Smart Farming περιέγραψαν τον ειδικό προϊόντων Massey Ferguson και τον τεχνικό εξοπλισμού Robbins στις αποχρώσεις των ιμάντων καλωδίωσης, των οθονών RCM και των ειδικών του ψεκαστήρα Best Way μέσω τηλεφώνου. Η επιτόπια ομάδα μπόρεσε να εγκαταστήσει το MF 8700 S με τον ψεκαστήρα Best Way αργότερα εκείνη την ημέρα για να το δοκιμάσει ο αγρότης.

Massey Ferguson 8732 S Tractor

Το ευτυχισμένο ζευγάρι: ένα νέο MF 8732 S με ψεκαστήρα Best Way που τροφοδοτείται από Raven RCM

Η ομάδα του Robbins Equipment είδε με χαρά ότι η διάταξη του υγρού συστήματος RCM ήταν τόσο παρόμοια με τη ρύθμιση Deere που ο πελάτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να χειριστεί τη νέα εγκατάσταση από την αρχή. Ο οδηγός εργοστασιακής προσαρμογής MF με δέκτη Smart-7 από το σήμα διόρθωσης υπομετρητή Novatel και Terratar-L διασφαλίζει ότι το τρακτέρ βρίσκεται ακριβώς εκεί που πρέπει και οι λειτουργίες μεταβλητού ρυθμού και ελέγχου διατομής μεγιστοποιούν την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής του καλλιεργητή ενώ προστατεύοντας την απόδοση των καλλιεργειών του.

Όταν η ομάδα Robbins έκανε check-in με τον πελάτη μετά τη χρήση του RCM για μερικές εβδομάδες, η Flowerree Hay & Grain είπε ότι προτιμούν τη διάταξη και τη λειτουργία του RCM σε σχέση με το παλαιότερο σύστημα Deere.

Οι αντιπρόσωποι Massey Ferguson είναι εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για ενσωμάτωση νέου εξοπλισμού σε υπάρχοντες στόλους. Με πρόσβαση σε μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς γεωργίας ακριβείας με ευρεία βάση γνώσεων μεταξύ κατασκευαστών και προμηθευτών ακριβείας, μπορούν να σας βοηθήσουν με σιγουριά να δημιουργήσετε την καλύτερη ρύθμιση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα για τα τρακτέρ σειρής καλλιέργειας Massey Ferguson 8700 S series εδώ ή μιλήστε με τον ντόπιό σας Έμπορος Massey Ferguson για να βρείτε την καλύτερη τεχνολογική λύση για το αγρόκτημά σας.

Ο καλύτερος τρόπος ψεκασμού που τραβιέται από το τρακτέρ Massey Ferguson 8700

Πώς το έκαναν αυτό; Δείτε ένα βίντεο από την καμπίνα.

Schreibe einen Kommentar